Οδηγός της JavaScript - Pollock, John (Εκδότης Μ. Γκιούρδας, 2001)
Μάθετε πώς να δημιουργείτε δυναμικές και ευέλικτες ιστοσελίδες με την JavaScript, ακολουθώντας βήμα προς βήμα τα παραδείγματα αυτού του εύχρηστου εγχειριδίου. Ιδανικό για την εκμάθηση μιας από τις σημαντικότερες γλώσσες ανάπτυξης περιεχομένου για το Web, το βιβλίο αυτό καλύπτει όλα όσα θα χρειαστείτε για να ξεκινήσετε - από την επιλογή της σωστής εφαρμογής browser, μέχρι την χρήση των tags, των μεταβλητών, των χειριστών και πολλών άλλων στοιχείων στον κώδικά σας. Γραμμένο με σαφές και φιλικό στυλ, το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει επίσης άφθονα παραδείγματα κώδικα στα οποία μπορείτε να βασιστείτε για την συγγραφή των δικών σας scripts. Ξεκινήστε την ενασχόλησή σας με την JavaScript με τον πιο σωστό τρόπο, διαβάζοντας αυτό τον αναλυτικό οδηγό εκμάθησης.