Πουπουλένιο και χρυσοκουδουνιστό - Σιγάλα, Ευαγγελία (Παιδική λογοτεχνία / Οσελότος, 2017)
Ένας άρχοντας που δεν του λείπει τίποτα κι όμως εργάζεται! Ένα πάπλωμα πουπουλένιο, ραμμένο με φίνο μετάξι και χρυσά κουδούνια. Διάφορα αντικείμενα πεταμένα, σπασμένα ξύλα, παλιά υφάσματα, καρφιά σκουριασμένα. Με ποιον τρόπο όλα αυτά θα μοιράσουν χαρά και αγάπη στα παιδιά και πώς θα δημιουργήσουν μια φιλία δυνατή σαν αυτή του κυρίου Θωμά και του μικρού Λουκά;