Ντόρα η Μικρή Εξερευνήτρια : Το Βιβλίο των καλών τρόπων - Ρίτσι, Κριστίν (Εκδόσεις Μίνωας, 2008)
Το Ξωτικό δε φέρθηκε σωστά στο φίλο του τον Ποντικό. Τώρα χρειάζεται τη βοήθεια της Ντόρας και του Μπουτς για να τον συγχωρέσει ο Ποντικός. Τι πρέπει να του πει; Ακολούθησε την Ντόρα και τον Μπουτς και μάθε και εσύ καλούς τρόπους!