Δικαίωμα στη μάθηση : η ιστορία της Μαλάλα Γιουσαφζάι - Langston-George, Rebecca (Παιδική βιβλιοθήκη, 2017)
"Ένα παιδί, ένας δάσκαλος, ένα βιβλίο και ένα µολύβι µπορούν να αλλάξουν τον κόσµο". Μαλάλα Γιουσαφζάι