Το μυστήριο της εφημερίδας - Widmark, Martin 1961- (Ντετέκτιβ Μαξ και Μάγια ;, 2017)
Ο Μαξ και η Μάγια είναι φίλοι και συμμαθητές. Στον ελεύθερο χρόνο τους τους αρέσει να λύνουν μυστηριώδεις υποθέσεις. Η εφημερίδα της μικρής πόλης Βάλεμπι δημοσιεύει ψεύτικες ειδήσεις που αναστατώνουν και στεναχωρούν τους κατοίκους της. Ποιος γράφει τέτοια ψέματα, και γιατί; Ο Μαξ και η Μάγια αναλαμβάνουν δράση... Μία ακόμη ευκαιρία για να αποδείξουν πόσο καλοί ντετέκτιβ είναι! Μια ιστορία που διαβάζεται εύκολα. Ένα μυστήριο που λύνεται δύσκολα.