Πιρουλίτο και Ροζαλία : σύγχρονο παραμύθι για την αγάπη και τη διαφορετικότητα - Μπίνιου, Αθηνά (Λογοτεχνικά βιβλία με πολύχρωμη εικονογράφηση, 2012)
Ο Πιρουλίτο και η Ροζαλία είναι πουλιά που δε λαλούν. Όταν όμως ο Πιρουλίτο νιώθει πόση δύναμη έχει η σιωπή, καταλαβαίνει ότι η ζωή είναι πάντα όμορφη, κι ας μην έχει εκείνος ωραία φωνή. Μπορεί να κάνει χίλια δυο άλλα πράγματα: να πετάει, να βρίσκει την τροφή του, να προστατεύει την αγαπημένη του, να παίζει και να χορεύει μαζί της. Μπορεί, αγγίζοντάς την, να γίνει ευτυχισμένος... Κι οι δυο τους μπορούν να φτιάξουν μια όμορφη φωλιά, για τα δικά τους σιωπηλά και ευτυχισμένα μικρά.