Οι δώδεκα βασιλοπούλες - Ritchie, Alison (Μεγάλα παραμύθια, 2018)
Όλη η μαγεία των κλασικών παραμυθιών σε μια υπέροχη σειρά βιβλίων με μοντέρνα και πρωτότυπη εικονογράφηση. Μια φορά κι έναν καιρό ζούσαν σε ένα παλάτι δώδεκα βασιλοπούλες. Κάθε πρωί τα παπούτσια τους ήταν τόσο φθαρμένα, σα να χόρευαν όλη τη νύχτα. Ο βασιλιάς πατέρας τους αποφάσισε να ανακαλύψει το μυστικό που έκρυβαν οι κόρες του...