Απορίες : ενός ζαλισμένου Αθηναίου, best of - Ζαχαριάδης, Νίκος, 1966- (Περίπλους, 2001)
Πώς είμαστε σίγουροι ότι όλα τα σκυλιά δεν νομίζουν ότι ονομάζονται «Έλα»; Οι γοργόνες κάνουν απολέπιση; [...]. Και άλλες 585 απορίες ενός ζαλισμένου Αθηναίου.