Η χαμένη χαρά της Θυμιώς - Γιαγκάζογλου Παπούδα, Βούλα (Ελληνοεκδοτική, 2017)
Μια φορά, ίσως να ήτανε παλιά, ίσως και στα χρόνια τα τωρινά, ζούσε ένα κορίτσι γελαστό και σαν μέλι γλυκό, η Ευθυμία... Η Ευθυμία, που λέτε, φαινόταν στα μάτια των άλλων παιδιών διαφορετική... και η ζεστή καρδιά της με τα χρόνια πάγωσε και γέμισε με θυμό! Τόσο θυμό, που άλλαξε το όνομά της και το έκανε Θυμιώ. Η Θυμιώ έμαθε να μισεί τη ΧΑΡΑ! Ακόμη και στο άκουσμα της λέξης πάθαινε αλλεργία... Μια μέρα βροχερή, όμως, κάποιος χτυπά επίμονα την πόρτα του σπιτιού της. Θα ανοίξει την πόρτα η Θυμιώ; Θα δώσει μία ευκαιρία στον εαυτό της να αλλάξει;