Όλα όσα θέλετε να μάθετε για τη δημιουργία εντύπων σε PC : περιλαμβάνει θεωρία, παραδείγματα, ασκήσεις, τυφλό σύστημα πληκτρολόγησης, υποδείγματα εντύπων - Παπαδάκης, Σ. (Πληροφορική για ενηλίκους / Μεταίχμιο, 2000)
Το βιβλίο "Όλα όσα θέλετε να μάθετε για τη Δημιουργία Εντύπων σε PC" μπορεί να αξιοποιηθεί τόσο ως μέθοδος αυτοδιδασκαλίας όσο και ως εγχειρίδιο στο πλαίσιο ενός σεμιναρίου πληροφορικής.Οι εκπαιδευτές θα βοηθηθούν επιπλέον από το αναλυτικό πρόγραμμα διδασκαλίας που προτείνουν οι συγγραφείς, καθώς και από τις διαφάνειες παρουσίασης που συνοδεύουν το βιβλίο αυτό