Οδύσσεια : μια ιστορία βασισμένη στο ηρωικό έπος του Ομήρου - Όμηρος, 8ος αι. π.Χ. (Ψυχογιός, 2017)
Θα μπορέσει, άραγε, ο ναυαγός Οδυσσέας να ξεπεράσει τους κινδύνους που οι θεοί επιφυλάσσουν γι’ αυτόν; Θα μπορέσει να επιστρέψει στην πιστή του σύζυγο Πηνελόπη και στον γιο του Τηλέμαχο; Θα μπορέσει, άραγε, να ξαναδεί την αγαπημένη του Ιθάκη; Εκμεταλλευόμενοι τη μακρά απουσία του, οι μνηστήρες κυβερνούν τώρα το δικό του βασίλειο. Δεν ξέρουν ότι πολύ σύντομα ο Οδυσσέας θα επιστρέψει για να πάρει την εκδίκησή του. Ζήστε το συναρπαστικό ταξίδι της Οδύσσειας, του πιο ωραίου παραμυθιού που έχει γραφτεί ποτέ, μέσα από την υπέροχη εικονογράφηση αυτού του βιβλίου.