Το λευκό λιοντάρι - Helmore, Jim (Παπαδόπουλος, 2017)
Καμιά φορά ο κόσμος μπορεί να σου φαίνεται τεράστιος. Καμιά φορά μέσα του νιώθεις τόσος δα. Ίσως τότε το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένας φίλος να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις το θάρρος που κρύβεις μέσα σου.