Το πλατύ ποτάμι : με ανέκδοτες ημερολογιακές σημειώσεις - Μπεράτης, Γιάννης, 1904-1968 (Ερμής, 2018)
Δέν ξέρω πόσα έργα τής γενιάς τού 30 θά έπιζή-σουν άλλά μοϋ είναι δύσκολο νά φανταστώ ότι ένα άπό αύτά, τό ΠΛΑΤΥ ΠΟΤΑΜΙ τού Μπεράτη, θά είναι μέσα στά χαμένα. "Οχι μόνο γιατί ή γραφή του είναι σημαντική - βασικόςΗλεκτροτεχνία. Τόμος 1ος