Η παραλία τη νύχτα - Ferrante, Elena (Λογοτεχνία με πολύχρωμη εικονογράφηση, 2017)
Μόνη της σε µια παραλία, η Τσελίνα η κούκλα περνάει µια τροµερή νύχτα. Ο Κακός Ναυαγοσώστης του Δειλινού προσπαθεί να κλέψει τα λόγια της, η Φωτιά θέλει να την κάψει και η Θάλασσα αρνείται να ακούσει τα παρακαλετά της. Όµως το χειρότερο είναι πως την έχει εγκαταλείψει η µαµά της, η µικρή Μάτη, που νοιάζεται µόνο για το καινούριο της γατάκι. Με τη µία περιπέτεια να διαδέχεται την άλλη, η νύχτα γίνεται µέρα και τότε η Τσελίνα θα αντικρίσει τα πάντα µε λίγο πιο καθαρό βλέµµα.Μια σύντοµη, συγκινητική και µυστηριώδης ιστορία για τους µελλοντικούς αλλά και τους σηµερινούς λάτρεις των βιβλίων της Έλενα Φερράντε.Ένα σκοτεινό παραµύθι για το καλό και το κακό, για τους εφιάλτες και τα όνειρα, για τον φόβο και την ελπίδα αλλά και για τη δύναµη του λόγου ενάντια στη βία.