Το γελαστό μπαλόνι - Κατσέλης, Γιώργος Κ. (Βατόμουρο ;, 2015)
Γιατί τα δικαιώματα των παιδιών κρύφτηκαν στον Πλανήτη Δέλτα; Ποιος μπορεί να τα ξαναφέρει πίσω στη Γη; Οι ήρωες των παραμυθιών μπορούν να κάνουν κάτι; Ή μήπως ένας επιστήμονας με το τηλεσκόπιό του, τον Πολύφημο, πρέπει να αναλάβει δράση; Κι αυτό το γελαστό μπαλόνι που προσγειώθηκε στον κήπο του τι να κρύβει άραγε;Μια περιπέτεια φαντασίας για τα δικαιώματα των παιδιών όλου του κόσμου.