Πού πήγε ο παππούς; - Μιχαηλίδου, Στέλλα (Παπαδόπουλος, 2017)
- Γιαγιά, πού πήγε ο παππούς;Ένα βιβλίο σχεδιασμένο με φροντίδα που απαντάει με τρυφερά και καθησυχαστικά λόγια σε ερωτήματα σχετικά με την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου.Η υπέροχη ολοζώντανη εικονογράφηση συμπληρώνει το κείμενο προσδίδοντας αισιοδοξία και ανακούφιση.