Η αόρατη Έμι - Libenson, Terri (Ψυχογιός, 2017)
Έρωτες. Ταπείνωση. Δάκρυα. Αυτή είναι η ιστορία δύο τελείως διαφορετικών κοριτσιών: της ήσυχης, ντροπαλής Έμι με την καλλιτεχνική φύση και της δημοφιλούς, αθλητικής και έξω καρδιά Κέιτι. Οι δρόμοι τους θα διασταυρωθούν άξαφνα όταν μια μέρα ένα ντροπιαστικό ερωτικό σημείωμα θα πέσει σε λάθος χέρια...