Το άπειρο και εγώ - Hosford, Kate (Παπαδόπουλος, 2018)
Τι μέγεθος έχει το σύμπαν; Πόσα σημεία μπορούν να υπάρξουν σε μια γραμμή; Μπορεί η αγάπη για κάποιον να διαρκέσει για πάντα; Πόσοι τρόποι υπάρχουν να φανταστεί κανείς το άπειρο; Η προσωπική αίσθηση του άπειρου, όπως τη συλλαμβάνει το μυαλό ενός μικρού παιδιού, σε ένα ταξίδι που διευρύνει το μυαλό και την καρδιά.