Το χρυσαφένιο κουκούτσι - Δημητρόπουλος, Παναγιώτης Ε. (Εικονογραφημένα βιβλία για παιδιά, 2017)
Κάπου, κάπως, κάποτε... Ένα μικρό κορίτσι δεν ήθελε ούτε να ακούσει για φρούτα...Τι και εάν όλοι της έλεγαν πως κάνουν καλό στην υγεία και την ανάπτυξή της, εκείνη αμετανόητη...Γλυκά και πάλι γλυκά...Μέχρι που κάποιοι αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα "χέρια" τους ή πιο συγκεκριμένα στα κοτσάνια τους...Βρήκαν και σύμμαχο για να την επαναφέρουν στον "ίσιο δρόμο"...Θα τα καταφέρουν, άραγε;Ένα βιβλίο για την υγιεινή διατροφή, τους οικογενειακούς δεσμούς και την αγάπη για τη φύση!