Τώρα το θυμήθηκα - Jarvis (Παπαδόπουλος, 2017)
Ο Φρεντ είναι πολύ ξεχασιάρης! Ευτυχώς όμως που ο ''φίλος'' του το μαιμουδάκι,είναι εκεί για να του θυμίζει τι ήταν αυτό που ήθελε να κάνει...ή μήπως όχι;