Η μεγάλη απόδραση του παππού - Walliams, David, 1971- (Μικρή πυξίδα, 2017)
Πριν από πολλά χρόνια ο παππούς ήταν πιλότος στην πολεμική αεροπορία στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Πετούσε ένα Spitfire και ήταν άφταστος! Αλλά όταν τον στέλνουν στο γηροκομείο Πύργοι του Λυκόφωτος, που το διευθύνει ο στριμμένος κύριος Σουάιν, ο παππούς και ο εγγονός του, ο Τζακ, δεν έχουν άλλη επιλογή παρά να καταστρώσουν μια τολμηρή απόδραση.Δεν ξέρουν όμως ότι ο σατανικός διευθυντής τούς έχει πάρει χαμπάρι...