Αστροφιλαράκια : η παγίδα των ευχών - Chapman, Linda, 1969- (Αστροφιλαράκια, 2017)
ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ;Η Ιόνη και οι φίλες της πιστεύουν! Και όταν συναντούν τα Αστερόζωα, ένας καινούριος μαγικός κόσμος ξεδιπλώνεται μπροστά τους.Όταν μια σειρά περίεργων συμπτώσεων καταλήγει στον τραυματισμό τριών μελών της τοπικής ομάδας ενόργανης γυμναστικής, τα ΑστροΦιλαράκια υποψιάζονται ότι δέχονται επίθεση σκοτεινής μαγείας. Είναι, άραγε, οι μαγικές τους ικανότητες αρκετά δυνατές για να τη σταματήσουν;