Παραμυθοχώρα : 12 μαγικά παραμύθια - Δικαιοπούλου, Βικτώρια (Μιχάλης Σιδέρης, 2015)
Δώδεκα μαγικά παραμύθια που θα γοητεύσουν τα παιδιά και θα τα ταξιδέψουν σε κόσμους μαγικούς. Παραμύθια που γράφτηκαν για να βοηθήσουν τους γονείς να μιλήσουν στα παιδιά τους. Όταν τα επιχειρήματα των μεγάλων δεν βρίσκουν ανταπόκριση, τότε ένα παραμύθι επηρεάζει τις πεποιθήσεις και τα ενδιαφέροντα ενός παιδιού χωρίς κουραστικά λόγια και περιττά κηρύγματα. Παραμύθια που διδάσκουν τη φιλία, την αγάπη, το μοίρασμα, τη συγγνώμη, την ειλικρίνεια, την πίστη, την υπομονή, την επιμονή, την ευθύνη, τη μετάνοια, την ελπίδα, την ελευθερία, τη χαρά και γενικά την ίδια τη ζωή. Παραμύθια που τα κρυμμένα νοήματά τους καλούνται παιδιά και γονείς να αποκρυπτογραφήσουν και να αφήσουν να ωριμάσει μέσα τους όλη αυτή η σοφία.