Ο Έλμερ και ο Γουίλλυ - McKee, David (Λογοτεχνικά βιβλία με πολύχρωμη εικονογράφηση, 2017)
Ο αγαπημένος μας παρδαλός ελέφαντας, ο Έλμερ, επιστρέφει με μια καινούρια περιπέτεια.Τρελαίνεται να κάνει αστεία ο Έλμερ, μα το ίδιο και ο ξάδερφός του, ο ασπρόμαυρος Γουίλλυ. Ο Έλμερ λοιπόν βρίσκει έναν έξυπνο τρόπο να τον προσγειώσει...