Καλήν εσπέραν, άρχοντες - Νιάρχος, Θανάσης Θ., 1945-; Γεωργουσόπουλος, Κώστας; Δήμου, Νίκος, 1935- (Ιωλκός, 2016)
Το βιβλίο "Καλήν εσπέραν, άρχοντες", που ανθολόγησε και επιμελήθηκε ο Θανάσης Θ. Νιάρχος και προλογίζουν οι Κώστας Γεωργουσόπουλος και Νίκος Δήμου, αποτελεί μια πολύτιμη και εξαντλητική συλλογή χριστουγεννιάτικων λογοτεχνικών, δημοσιογραφικών και χρονογραφικών κειμένων.