Respect, βρε - Μερίκα, Λένα (Κέδρος, 2017)
Άλλη μια πρόκληση για το ντετεκτιβικό δίδυμο Μίλτος - Θεοδώρα! Ο τοίχος έχει τη δική του ιστορία,γνωστή από παλιά και πονεμένη,μα τούτο δω το γκράφιτι, βρε Μίλτο, τι σημαίνει;R for respect; Μωρ’, τι μας λες;Ο νταής που θα τολμήσει να διεκδικήσει σεβασμόθα πρέπει να πασχίσει απ’ του δαιμόνιου ντουέτου τις δαγκάνες να επιζήσει. Αμ’ δε! Στοιχειώδες, Γουότσον μου.Don’t worry, δεν θ’ αργήσεικαι τούτο το μυστήριο ο Σέρλοκ Χολμς να λύσει.R for remember εσύ; R for revenge εμείς. Regret, βρε!Όχι, παίζουμε! Αν ο κάθε τραμπούκος νομίζει ότι με τα μυστήρια γκράφιτι και τις τρολιές του θα ελέγχει τη νεολαία, είναι βαθιά νυχτωμένος...Η Λένα Μερίκα για άλλη μια φορά θίγει σοβαρά ζητήματα της σύγχρονης ζωής, όπως η διαφορετικότητα, ο εκφοβισμός και ο ρόλος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, πάντα με ύφος κοντά στη φωνή των εφήβων και το, γνωστό και αγαπημένο, ανάλαφρο χιούμορ της.