Το τούνελ = the tunnel - Taki, Yiouli (INDEX: Research and Dialogue, 2010)
Το τούνελ είναι υπόγειο, κρυμμένο. Η αρχή και το τέλος του δεν εντοπίζονται εύκολα και η αίσθηση της απομόνωσης, όντας εντός του τούνελ είναι έντονη. Αποτελεί, επίσης, ένα μέσο για το ταξίδι, ένα τρόπο να μεταφερθεί κανείς από ένα σημείο στο άλλο. Αυτό είναι ένα ταξίδι που ξεκινά με ανοικτούς ορίζοντες...