Ο πόλεμος της κουτσουλιάς - Τριβιζάς, Ευγένιος, 1946- (Η αυλαία των θαυμάτων, 2019)
Το δεύτερο βιβλίο της επιτυχημένης σειράς με τον τίτλο Η Αυλαία των Θαυμάτων που περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες θεατρικές επιτυχίες του Ευγένιου Τριβιζά.Οι κάτοικοι δυο χωρών συναντιούνται τις Κυριακές στην Kοιλάδα με τις Aνεμώνες και παίζουν με χαρτοπόλεμο και σερπαντίνες. Δυο έμποροι όπλων όμως είναι αποφασισμένοι να πείσουν τους ηγέτες τους να πολεμάνε από δω και πέρα, όχι με χαρτοπόλεμο και σερπαντίνες, αλλά με θανατηφόρα τόξα και βέλη.Για να επιτύχουν τον σκοπό τους, βάζουν σε εφαρμογή ένα σατανικό και ύπουλο σχέδιο, ώσπου ένας αμείλικτος πόλεμος κινδυνεύει να ξεσπάσει στην περιοχή, ένας πόλεμος που έμεινε στην ιστορία με το όνομα "Ο Πόλεμος της Κουτσουλιάς".