Μιμή η νευρική, το μεγάλο μπλακάουτ : οι πολύχρωμες περιπέτειες - McDonald, Megan (Μιμή η Νευρική / Μεταίχμιο, 2017)
Η Μιµή, ο Στάµος και όλη τους η οικογένεια ετοιµάζονται να αντιµετωπίσουν µια µεγάλη θύελλα που πλησιάζει στην περιοχή τους. Μαζί µε την καταρρακτώδη βροχή και τους δυνατούς ανέµους, η κακοκαιρία φέρνει φαντάσµατα, σκίουρους και εξωγήινους. Τροµακτικότατο! Και πάνω που νόµιζες ότι τα πράγµατα δεν µπορούσαν να γίνουν τροµακτικότερα, σβήνουν τα φώτα. Η Μιµή και ο Στάµος βυθίζονται στο µαύρο σκοτάδι εξαιτίας ενός απόλυτου µπλακάουτ!Η Μιμή η Νευρική έχει μεταφραστεί σε 26 γλώσσες κι έχει πουλήσει πάνω από 18 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. Έχει σαρώσει τα βραβεία παιδικής λογοτεχνίας και είναι η αγαπημένη παιδιών, γονιών, δασκάλων και βιβλιοθηκονόμων σε πολλές χώρες.