Η Μιμή η Νευρική δεν έχει νεύρα - McDonald, Megan (Μιμή η Νευρική, 2015)
Στο βιβλίο αυτό της σειράς υπάρχει μια ανατροπή: Η Μιμή αποφασίζει ότι δε θέλει να είναι πια νευρική. Βάζει ένα προσωπικό στοίχημα ότι για μια ολόκληρη βδομάδα θα κρατήσει την ψυχραιμία της: δε θα διακόπτει τον δάσκαλο στην τάξη, δε θα πάει ούτε μια φορά στην Ανταρκτική, δε θα βρίσει τον αδερφό της. Θα είναι η τέλεια μαθήτρια, η τέλεια κόρη, η τέλεια αδερφή. Αυτό φυσικά δημιουργεί μια σειρά από αστείες καταστάσεις, αφού οι φίλοι της νομίζουν πως τη Μιμή την πήραν οι εξωγήινοι και έφεραν μια Αρειανή στη θέση της.