Η χρυσή κλωστή - Winsdom, Anna (Παιδική βιβλιοθήκη / Λιβάνη, 2018)
Τι µπορείς να κάνεις µε µια χρυσή κλωστή; Να πετάξεις µε τα φτερά της φαντασίας! Πού µπορείς να βρεις µια χρυσή κλωστή; Μα περνά κάθε στιγµή από µπροστά σου, αρκεί να είσαι έτοιµος να τη δεις.