Πώς να κάνεις φίλους : οδηγός για να τα πηγαίνεις καλά με τους άλλους - Matthews, Andrew (Η ψυχολογία σήμερα, 2000)
Ο Άντριου Μάθιους, μετά το διεθνές μπεστ σέλερ του Πώς να γίνεις ευτυχισμένος, μας δίνει τη φυσική του συνέχεια με το Πώς να κάνεις φίλους. Ένα απλό, πρακτικό και πολύ αστείο βιβλίο που μιλάει για τους άλλους, αυτούς που αγαπάμε, αυτούς που μας βοηθάνε, αυτούς που εξαρτώνται από μας, αυτούς που θέλουμε να βλέπουμε κι εκείνους που αποφεύγουμε. Αναφέρεται επίσης στο: - πώς να περνάς καλά με τους άλλους - πώς να αντιμετωπίζεις τους μάντεις κακών - πώς να λες μερικές φορές "όχι" - πώς να υπερνικάς το κουτσομπολιό, τη μικροπρέπεια και το θυμό Το σημαντικό είναι να καταλάβεις ότι αν θέλεις φιλίες, πρέπει εσύ πρώτα να είσαι φίλος.