Δόνια Ροσίτα η γεροντοκόρη ,ή, Η γλώσσα των λουλουδιών - Lorca, Federico Garcia, 1898-1936 (Literatura Teatro, 2018)
Η "Δόνια Ροσίτα η Γεροντοκόρη ή Η γλώσσα των λουλουδιών" είναι μια κωμωδία του κιτς και ταυτόχρονα ένα δράμα εποχής με φόντο την ισπανική επαρχία στα τέλη του 19ου και τις αρχές του 20ού αιώνα, μέσα από το βλέμμα μιας γυναίκας που αποδέχεται με πόνο την αξιολύπητη γελοιότητα της κοινωνίας που την περιβάλλει και της ίδιας της ύπαρξής της.