Πάσχα στο ξωκκλήσι - Μουρίκη, Κατερίνα, 1951- (Παιδικά, 2017)
Μια χαριτωμένη πασχαλινή ιστορία για τα μικρότερα παιδιά από την καταξιωμένη συγγραφέα Κατερίνα Μουρίκη με τρυφερή εικονογράφηση από τη Ζωή Χωριατέλλη. Τα ζώα του δάσους πληροφορούνται ότι το ξωκκλήσι του χωριού κινδυνεύει να γκρεμιστεί. Η φθορά του χρόνου είναι μεγάλη, μα οι ζημιές από την απροσεξία τους, που έβρισκαν εκεί καταφύγιο, είναι ακόμα μεγαλύτερες. Τώρα τα ζώα του δάσους το μετάνιωσαν και θέλουν να επανορθώσουν. Το εκκλησάκι πρέπει να ξαναγίνει όμορφο και να λειτουργήσει πάλι! Οι άγιες μέρες του Πάσχα πλησιάζουν! Άραγε θα βρουν κάποιον τρόπο για να δράσουν; Θα καταφέρουν να έχουν έτοιμο το εξωκκλήσι για να πανηγυρίσουν εκεί την Ανάσταση του Χριστού μας;