Λυμένα κορδόνια - Φαββατά, Ιωάννα (Λογοτεχνικά βιβλία με πολύχρωμη εικονογράφηση, 2017)
Η Σοφία θέλει οπωσδήποτε τα καινούρια της παπούτσια να έχουν κορδόνια. Την ημέρα που θα τα φορέσει ξεκινά το δικό της μαγικό ταξίδι στο δάσος. Πού θα την οδηγήσει άραγε η συνάντησή της με έναν σκύλο, έναν λύκο και δύο αρκούδες;