Η μεγάλη νίκη της Ζωής - Τσαλδίρη, Ελένη (Σαΐτης, 2017)
Η Ζωή είναι μια τόση δα μικρή ζαχαρίτσα. Ζει ανέμελα στην αγαπημένη της Ζαχαροχώρα, παρέα με τους ξεχωριστούς της φίλους.Όμως ένα τρομερό γεγονός θα συμβεί και θα αλλάξει μια για πάντα την καθημερινότητά της. Ή μήπως όχι; Ποιο είναι το μεγάλο μυστικό της μικρής Ζωής; Η μεγάλη Νίκη της Ζωής, είναι ένα παραμύθι-ύμνος στα παιδιά που δίνουν μάχη για να ξεπεράσουν τις δυσκολίες μιας ανίατης ασθένειας. Βασιμένο σε αληθινή ιστορία, προβάλλει με τρόπο ποιητικό τη δύναμη της παιδικής ψυχής, την αφέλεια, την αθωότητα, την πίστη, την αγάπη ακόμη και την υπομονή μπροστά σε δύσκολες συνθήκες. Μ αυτά τα όπλα, τα παιδιά που νοσούν, στέλνουν ένα δυνατό μήνυμα σε όλους μας, πως η ΖΩΗ κερδίζεται μέσα από τον αδιάκοπο αγώνα και την αστείρευτη ΕΛΠΙΔΑ, ένα μήνυμα που ταξιδεύει άλλοτε σαν ψίθυρος και άλλοτε σαν δυνατός κρότος σε όλους όσοι παλεύουν με το τέρας που λέγεται καρκίνος.