Επτά παραμύθια μια ιστορία : ένα ταξίδι στον μαγικό κόσμο του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν - Νανούρης, Γιώργος (Μάρτης, 2017)
Το "Κοριτσάκι με τα σπίρτα", τα "Κόκκινα παπούτσια", η "Πριγκίπισσα και το μπιζέλι", ο "Ξύλινος στρατιώτης", το "Μαγικό σεντούκι", ο "Χιονάνθρωπος" και το "Έλατο" είναι επτά από τα πιο κλασικά και αγαπημένα παραμύθια του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν. Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Γιώργος Νανούρης τα συνυφαίνει σε μία ευφάνταστη ιστορία και ο Φίλιππος Φωτιάδης τα ζωντανεύει με την ξεχωριστή του εικονογράφηση. Ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν!