Είμαι παιδί σας - Latimer, Alex (Καλειδοσκόπιο, 2018)
«Είμαι αυγό δεινόσαυρου κι έπεσα απ' τη φωλιά μου. Αχ, βοηθήστε με να βρω την οικογένειά μου!» Και μια ολόκληρη παρέα δεινόσαυροι προσπαθούν να βοηθήσουν... Αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, γιατί δεν μπορούν να δουν ποιος είναι μέσα στο αυγό.