Το δάσος που κοιμόταν - Dautremer, Rebecca 1971- (Μεταίχμιο, 2017)
"Εσένα που κρατάς αυτό το βιβλίο στα χέρια σου, σ’ ευχαριστώ για τον χρόνο που αφιερώνεις για να το ξεφυλλίσεις. Το έγραψα και το εικονογράφησα με πολλή φροντίδα και κέφι. Κοίτα εκεί. Ναι, εκεί, σ’ αυτή τη σελίδα, αυτούς τους δύο άντρες που συζητούν. Νομίζω ότι θα πάνε μια βόλτα. Μπορείς να τους ακολουθήσεις διακριτικά, αν θέλεις. Άκουσέ τους. Θα πουν μια ιστορία που θα σου θυμίσει κάτι, μου φαίνεται..." Η Ωραία Κοιμωμένη του Σαρλ Περό ζωντανεύει μέσα από την ιδιαίτερη ματιά και τη μοναδική εικονογράφηση της Ρεμπέκα Ντοτρεμέρ, που μεταμορφώνει το δάσος του κλασικού παραμυθιού σε μια σύγχρονη, κοιμισμένη πόλη...