Μαθηματικά οικονομικών επιστημών - Λουκάκης, Μανώλης ([χ.ό.], 1997)
Το σύγγραμμα αυτό αποτελείται από δύο τόμους και είναι ειδικά γραμμένο για να εξυπηρετήσει την εξής σκέψη: Ο οικονομολόγος χρησιμοποιεί τα μαθηματικά ως εργαλείο λήψης οικονομικών αποφάσεων και ως εκ τούτου θα πρέπει να γνωρίζει πολύ καλά τη δομή, τη λειτουργία και τις δυνατότητές τους, διότι ως εργαλεία η πλημμελής χρήση τους μπορεί να συσσωρεύσει περισσότερα προβλήματα από όσα μπορεί να αντιμετωπίσει