Ο πρίγκιπας θέλει τσίσα του - Gormley, Greg (Μεταίχμιο, 2017)
Το Ετοιμόρροπο Κάστρο δέχεται επίθεση! Ο πρίγκιπας Φρέντι επιστρέφει βιαστιικά από τις διακοπές του για να πολεμήσει τον τρομερό δράκο? όμως στην πορεία προκύπτουν κι άλλες ΠΙΕΣΤΙΚΕΣ ανάγκες! Μια ξεκαρδιστική ιστορία για όλα τα μικρά (ή μεγάλα) παιδιά που δεν πήγαν στην τουαλέτα όταν μπορούσαν και ύστερα? έτρεχαν και δεν έφταναν!