Περιμένοντας τη βροχή - Μιχαηλίδου - Καδή, Μαρίνα (Καλέντης, 2017)
Κάθε φορά που έβρεχε, οι μικρές χάρτινες βαρκούλες του Μάρκου ταξίδευαν, παίρνοντας μακριά και από μία λύπη. Όμως τώρα η βροχή έχει χαθεί... Μια μικρή βαρκούλα που έχει πάντα μαζί του τον βοηθά να θυμάται και να ελπίζει. Μπορεί όμως η πίστη ενός παιδιού να φέρει πίσω τη βροχή; Μια ευαίσθητη ιστορία που, μέσα από το φαινόμενο της ανομβρίας, υπογραμμίζει το δυνατό συναίσθημα της απουσίας, της προσμονής και της χαράς.