Ο Διάβολος - London, Jack, 1876-1916 (Κυαναυγή, 2018)
Την εποχή του πυρετού του χρυσού, ο δρόμος ενός σκληροτράχηλου άντρα θα συναντηθεί μ’ εκείνον ενός ημίαιμου κουταβιού. Το ζώο καταδικάζεται να διαμορφώσει έναν χαρακτήρα παρόμοιο μ’ αυτόν του αφέντη του. Οι δυο τους θα περάσουν μαζί πέντε θυελλώδη χρόνια στις αφιλόξενες βορειοδυτικές περιοχές του Καναδά, πιστοί στο αμοιβαίο τους μίσος και εγκλωβισμένοι στη μεταξύ τους έριδα. Στην έκδοση περιλαμβάνεται ως επίμετρο το κείμενο "Τα άλλα ζώα" του Τζακ Λόντον.