Η Μπάμπουσκα - Καλογεροπούλου, Ξένια (Μάρτης, 2017)
Μα τι τρέλες είναι αυτές! Να αφήσω το σπίτι μου στα καλά καθούμενα και να τρέχω πίσω από ένα αστέρι! Κι όλα αυτά για να πάω να βρω ένα νεογέννητο! Και μάλιστα βασιλιά! Άσε που έχω εκατό δουλειές. Δεν έχω καιρό για περιπέτειες... Όταν οι τρεις μάγοι-βασιλιάδες επισκέπτονται την Μπάμπουσκα και την προσκαλούν να τους ακολουθήσει στο ταξίδι τους, εκείνη διστάζει. Η λαχτάρα της όμως να συναντήσει τον νεογέννητο βασιλιά είναι τόσο μεγάλη, που την ωθεί να εγκαταλείψει την ασφάλεια του σπιτιού της και να αναζητήσει την περιπέτεια. Η Ξένια Καλογεροπούλου μάς χαρίζει μια ατμοσφαιρική χριστουγεννιάτικη ιστορία με πρωταγωνίστρια την Μπάμπουσκα και η Άρτεμις Πρόβου την εικονογραφεί με ευαισθησία και τρυφερότητα.