Θετικοί γονείς χαρούμενα παιδιά : οδηγός για γονείς με παιδιά 3-8 χρόνων με προβλήματα συμπεριφοράς - Βούρδας, Απόστολος (Παπαζήσης, 2016)
- Ακολουθώ τα σωστά βήματα για να μεγαλώσω ένα παιδί υπεύθυνο, με αυτοπεποίθηση, συναισθηματικά και κοινωνικά ώριμο; - Τι να κάνω όμως όταν δεν με ακούει, όταν μου αντιμιλάει ή όταν γκρινιάζει; - Τι να κάνω όταν γίνεται αντιδραστικό; - Πώς ξέρω ότι ακολουθώ τις βασικές αρχές και πώς να αποφύγω τις συνηθισμένες παγίδες; Ο οδηγός αυτός αποτελεί μέρος του υλικού, που συζητείται στις συναντήσεις του Προγράμματος: "Θετικοί Γονείς Χαρούμενα Παιδιά" και που αναπτύχθηκε στην Παιδοψυχιατρική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.