Όχι τόσο σφιχτά, Μάξιμε! - Κουτσοδημητροπούλου, Τζένη (Για παιδιά ηλικίας 4 ετών, 2018)
Ο Μάξιμος είναι μικρός, αλλά όχι και τόσο μικρός, γιατί έχει μια μικρότερη αδερφή, τη Λίζα. Όταν όμως ασχολείται μαζί της, οι γονείς του συνεχώς του λένε "μην κάνεις το ένα" και "μην κάνεις το άλλο"... Μια μέρα η μαμά και ο μπαμπάς έχουν μια δουλειά. Έτσι, μένει η γιαγιά στο σπίτι να προσέχει τα παιδιά. Επιτέλους, ο Μάξιμος θα έχει την ευκαιρία να φροντίσει τη μικρή του αδερφούλα. Θα 'ναι πανεύκολο, σαν παιχνιδάκι! Ή μήπως όχι; Μία απ' τις τρυφερότερες ιστορίες για μικρά παιδιά, που θα διαβαστεί μονορούφι.