Η μικρή πολύχρωμη γιαγιά μου - Πέτροβιτς-Ανδρουτσοπούλου, Λότη, 1937- (Κόκκινη Κλωστή Δεμένη, 2017)
Γίνεται ποτέ μια γιαγιά να είναι μικρή και πολύχρωμη; Γίνεται, λέει η ηρωίδα αυτού του βιβλίου. Είναι η γιαγιά η δική της, που μπορεί να παίζει, να ζωγραφίζει, να λέει παραμύθια, να γελάει και να γεμίζει ο κόσμος χρώματα! Γι' αυτό και η εγγονή της θα προσπαθήσει να την κάνει γιαγιά όλων των παιδιών της τάξης της!