Λίνα : ποιος φοβάται τα πειράγματα - Serreli, Silvia (Χάρτινη Πόλη, 2018)
Γιατί αυτό το παιδί κοροϊδεύει τα άλλα; Γιατί φέρεται τόσο άσχημα και πειράζει τα μικρότερα παιδιά; Η Λίνα δεν ξέρει το γιατί αλλά δεν της αρέσει καθόλου αυτό! Ένα βιβλίο αφιερωμένο: - Στα παιδιά που δεν θέλουν να φοβούνται εκείνους που κοροϊδεύουν! - Στους γονείς που πιστεύουν στο θάρρος και στην ευγένεια!