Οι υπερήρωες δε στρώνουν ποτέ το κρεβάτι τους - Lee, Isaura (Είσαι κι εσύ υπερήρωας ;, 2017)
Ο μικρός υπερήρωας της ιστορίας δε βρίσκει χρόνο να στρώνει το κρεβάτι του, γιατί έχει πολλά και σημαντικότερα καθήκοντα: επικίνδυνες αποστολές, πειράματα και, επιπλέον, την εκπαίδευση της υπερβοηθού του. Αν όμως αναλάμβανε η υπερβοηθός ορισμένες δουλειές, ίσως και ο υπερήρωας να προλάβαινε να κάνει κάποια πράγματα...