Οι υπερήρωες δε φοράνε πιπίλα - Lee, Isaura (Είσαι κι εσύ υπερήρωας, 2017)
Ο μικρός υπερήρωας της ιστορίας είναι πολύ ευχαριστημένος με την υπερβοηθό του. Το μόνο πρόβλημα είναι πως εκείνη μασουλάει συνέχεια την πιπίλα της, κι αυτό το "ΝΙΑΚ, ΝΙΑΚ" δεν τον αφήνει να συγκεντρωθεί. Ώσπου καταστρώνει ένα σχέδιο για να ξεφορτωθούν μια και καλή την πιπίλα. Παραμύθια για παιδιά 3 έως 6 ετών, που μιλούν με χιούμορ, τρυφερότητα και φαντασία για τις ανησυχίες, τους φόβους και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα παιδιά σ’ αυτή την ηλικία.